Reset Password
Existing players used to logging in with their character name and moo password must signup for a website account.
- pfh 8m Are you the guy? Are you the GUY?
- meowlorde 9m
- Sly 1m
- RedSteelButterfly 22m
- Dotton 1m
- Spark 11s C'est la vie!
- SenatorDankstrong 1s
- Grey0 14m
- batko 23s
- sinmailer 6m
- Fire 26s https://i.imgur.com/CF2ywFy.jpg
- VermilionGrin 4m
- GrimButterCat 10s
- Ryuzaki4Days 0s
- himble 57s
- Parthenopaeus 2m
- RailyDoutine 5m
- Majere_Draven 1m
- Fogchild1 1h
- Shunbun 5m drawing and making music. Hustling.
- Bonehead 1m
- Kiwi 13s
- Baguette 1m live fast eat ass
- Cacklackian 11m
- Jameson 4m trust ur technolust
- deskoft 23s
- Stiza13 3h
- Paullove 58m
And 23 more hiding and/or disguised
Connect to Sindome @ moo.sindome.org:5555 or just Play Now

Login Issues

At first I couldn't log in and got the following response:

Error: EMFILE, too many open files '/home/ubuntu/dome-client.js/views/client.ejs'

at Object.fs.openSync (fs.js:439:18)

at Object.fs.readFileSync (fs.js:290:15)

at Object.exports.renderFile (/home/ubuntu/dome-client.js/node_modules/ejs-locals/node_modules/ejs/lib/ejs.js:273:12)

at View.module.exports [as engine] (/home/ubuntu/dome-client.js/node_modules/ejs-locals/index.js:86:7)

at View.render (/home/ubuntu/dome-client.js/node_modules/express/lib/view.js:75:8)

at Function.app.render (/home/ubuntu/dome-client.js/node_modules/express/lib/application.js:503:10)

at ServerResponse.res.render (/home/ubuntu/dome-client.js/node_modules/express/lib/response.js:718:7)

at exports.client (/home/ubuntu/dome-client.js/routes/screens.js:33:7)

at callbacks (/home/ubuntu/dome-client.js/node_modules/express/lib/router/index.js:162:11)

at param (/home/ubuntu/dome-client.js/node_modules/express/lib/router/index.js:136:11)

Now I'm able to log in, but I'm getting a black screen. This is on the web client.

I went out and back in again and the login worked. Weird. I did notice to autopruner running about 5-10 minutes before this.
The* autopruner
This happened to me when Crooknose posted this, and it just happened again. I went to check the boards for anyone else having an issue, then refreshed and was able to log in OK.

Another user in xgame said they had the same thing happen earlier. Just wanted to log this issue.

I had this yesterday too, maybe around 7 pm PST, for like half an hour intermittently?
Yeah, this happens with the webclient because of sockets being files and each connection to the MOO being a socket and some of them not closing properly. We have a scheduled job to restart the webclient run each week-- but we've been talking about raising it to twice a week so combat this.

I had hoped upgraded socket.io to a newer stable version would help but it has not.

Anyone else having issues with login? Got booted and now it says problem loading page.
Yeah emfiles are going wack. It's just the web client, though. Connecting through other clients are fine.
Pls come back soon, webclient!
How do we connect via a client? I'm gonna go download Mushclient I guess? What client do you guys use?
Found the info from an old post:

"[ INFO ] - Trying secure connection to moo.sindome.org: 5555 ..."