Reset Password
Existing players used to logging in with their character name and moo password must signup for a website account.
- Malakai 5m
- vantablack 45s
- Neekly 11m youtu.be/-mPw174m0VE
- geoux 1m
- Napoleon 1m Bad bish is bad.
- Rangerkrauser 2m https://www.youtube.com/watch?v=d5axbaGBVto
j Fengshui 35s http://www.amazon.com/dp/B00M0DV5IQ <- My Book
- Barrien 21m
- Malanth 1m
- arm0r3r 20s
- Luck 5m
- Ghostinthekeys 25m
- Atheran 22s
- SolBro 23s
- waddlerafter 5m
- Sara 1m
- FairyBlue 38s
- Valentine 1h
- Vivvykins 1m
- RealHumanBean 7s Something?
- Baron17 37s
- pfh 19m
- Solshine 49s
- DiamondNine 7s
- janee 1m
- NovaQuinn 13m
- Archer 2m
- Jameson 4m making the eternal black firmament my side bitch
- PriceCheck 3m
- Ephemeralis 7s
- Tequilajoe 14s Vera is my mom
- Dumpster 43s
- Evie 2m
- Fire 17m https://i.imgur.com/CF2ywFy.jpg
- Wonderland 1m
- attaboy 46s
- Cyberpunker 18m
- Rigo 40m
- Dawnshot 16m https://youtu.be/qg_7saEbnwE
- Melpothalia 1h That's Mrs. Broken Brain [Bottom Text] to you!
- ComradeNitro 1m
- MrJDucky2 8m I'm actually a Duck in real life. Honest <3
- Mench 3m I do Facebook and Website stuff.
- FancyPenguin 3m
- Malestrom 6h
a Cerberus 0s Head Builder & GM when I need to
- SacredWest 5h
- jsmith225 3m
j Johnny 2h New Code Written Nightly. Not a GM.
And 28 more hiding and/or disguised
Connect to Sindome @ moo.sindome.org:5555 or just Play Now

Trouble with @ character in web password

After going though 2 e-mail adresses, 3 web browsers and 2 computers with the following message when loging into the website:

---

Proxy Error

The proxy server received an invalid response from an upstream server.

The proxy server could not handle the request POST /login/.

Reason: Error reading from remote server

---

and even installing and trying the TorBrowser (to circumvent any proxies - never had trouble with that elsewhere from these computers), I finally got a different message when trying to use the same e-mail/pass combination in the "play" link instead, which prompted me that the problem might be that the @ character that I had used in the passwords was not correctly interpreted.

As soon as I tried yet another e-mail adress with a password that doesn't contain the @ character, everything worked flawlessly (at this point I had a character going already and absolutely needed web access for the Grid). The trouble can still be reproduced (that's how I could copy/paste the error message now even though I can finally use the forums as well).

Conclusion:

- don't use an @ in your web password for now

- this is also a bug report for the webmaster to look into that problem

Finally, I am glad to have been that persistent despite the troubles, because the game seems great.

Sounds like a rough break but I'm glad you made it. I'm fairly new myself, and I can promise you, the more you invest in it the more incredible it is. Glad you stuck with it.