Reset Password
Existing players used to logging in with their character name and moo password must signup for a website account.
- Shunbun 1m
- Rangerkrauser 48s youtu.be/FTb97wTsK9g
- BCingyou 1m
- Cosmic 26s
- Baron17 25s
- Stiza13 8s
- Diani 8m sketchy girls and lipstick boys 0/
- Revex 26s
- Varolokkur 13s
- whatislove00 15m
- Fire 4s https://i.imgur.com/CF2ywFy.jpg
- Napoleon 2m Bad bish is bad.
- Greenie 19m
- NovaQuinn 6s
- Cl7 51s
- CatharticLullaby 8s
- Dawnshot 42s https://youtu.be/qg_7saEbnwE
- Jade1202 3s
- Straights 30m
- Brotox 1h
- Ceedee 2h
- Archer 3h
- pfh 2h
- Damarung 25s
- Echtastic 24s
- JMo 13m Winners go home and fuck the Prom Queen.
- HottFoxx 27s Witch with the Boomstick
- Kiwi 11m I guess there's always something killing me.
- Majere_Draven 18s
j Johnny 3h New Code Written Nightly. Not a GM.
- Ichiro 6h
- HolyChrome 2m youtu.be/1SEgoi7kjw8
j Kwisatz 8h Definitely not a GM.
- ComradeNitro 1h
And 27 more hiding and/or disguised
Connect to Sindome @ moo.sindome.org:5555 or just Play Now

October 2015: Town Hall Agenda
The official town hall agenda!

This is the Town Hall Agenda. Be sure to scroll down to make sure I haven't reposted a newer version of it, but-- this should be it!

TOWNHALL AGENDA OCTOBER 3rd, 2015

Introduction / Opening Statement by Moderator (Slither) (6:00PM - 5 minutes)

-Welcome

-Rules / Moderation

Chief Justice - State of the MOO (6:05 - 15 minutes)

Statement from Quartermaster (Jinx) (6:20 - 10 minutes)

Statement from Builders (6:30 - 5 minutes)

Statement from Senior GM(s) - Glitch & Linekin (6:35 - 10 minutes)

Statement from Operations (Slither) - (6:45 - 10 minutes)

-Social Media Presence

-Progress from the last town hall

Statement on IC/OOC/Cooperative Competition (Slither)

IC Topics

-State of the Mix (6:55 - 15 minutes)

--Player comments + concerns

--Red Economy

-State of Topside (7:10 - 10 minutes)

--Good things with Corps

--Bad things with Corps

--Player comments + concerns

--Gold economy

-State of the Badlands & Space (7:20 - 10 minutes)

-Open Discussion (form a Queue) (7:30 - 10 minutes)

OOC Topics (7:40)

-Admin/Player interactions

--Getting along (7:40 - 5 minutes)

--GMs weigh in on challenges of dealing with problem players (7:45 - 10 minutes)

--Slither talks about why it’s important for the players to help police themselves (7:55 - 5 min)

-New Player Retention (8:00 - 10 minutes)

-What can the players do to help?

-What can the admin do to help?

-Biggest help-files that need updating or creation?

-Acting Themely / Including Ambient Population (8:10 - 5 min)

-Open Discussion (form a Queue) (8:15 - 10 minutes)

Code Topics (Johnny / Slither / Linekin) (8:25 - 35 minutes)

-New Code

-New Bug fixes

-Combat

-Possible Grapple Overhaul

-Bodyguarding

-Vehicle Combat

-Reenabling Go Light

-Input from Players

-Critical bugs?

-Blockers?

-Big issues?

-Cyber Enhancements players would like to see

-Open Discussion (form a queue)

Closing statement from Moderator (1 minute)

Open Discussion / Icecream Social (whenever)