Reset Password
Existing players used to logging in with their character name and moo password must signup for a website account.
- tachi 51s
- NovaQuinn 9m
- Vivvykins 24s
- Sli 19m https://youtu.be/e2C4ocYeGto
- Vera 32s https://twitter.com/dril/status/218160412510785536
- crashdown 0s
- Baguette 1m ye boi
- Ghostinthekeys 4m
- Baron17 35s
- barbiedoll 1m
- Manywaters 10s youtu.be/AAbokV76tkU
- Lycanthorph 13m
- PriceCheck 1m
- Melpothalia 8m That's Mrs. Broken Brain [Bottom Text] to you!
- Barrien 51s
- Malakai 2m
- Oberst 3s
- MrJDucky2 35m I'm actually a Duck in real life. Honest <3
- Supermarket 34m Sleep is a sexy lover.
- Jameson 4m making the eternal black firmament my side bitch
- White 7s I am just a boy.
- Archer 2m
- waddlerafter 1m
- Strummer 3m
- geoux 24s
- KalaniPup 7m
- Brozilla 5h
- jsmith225 10m
- FancyPenguin 6m
- Grey0 8h
j Johnny 17h New Code Written Nightly. Not a GM.
- deepBlue 26m
- NimbleZone 11s
a Cerberus 3h Head Builder & GM when I need to
- SacredWest 1m
And 25 more hiding and/or disguised
Connect to Sindome @ moo.sindome.org:5555 or just Play Now

Client Issues
Straaaange things are happenin' to me

So, I type in my e-mail and password for the site, then my character name and passwprd, but all that comes up is a repeated image of the background, the only visible part of the client being a thin rectangle taking up a small upper part of the screen, filling horizontally. I have no idea why it's working, it could just be shitty library computers, but this client has worked on this computer before, so i don't know.

Update

Now, when I click "Play Now", the log-in screens don't show up, all that shows up is this:

Error: EMFILE, too many open files '/Users/sindome/Servers/dome-client.js/views/connect-as.ejs'

at Object.fs.openSync (fs.js:439:18)

at Object.fs.readFileSync (fs.js:290:15)

at Object.exports.renderFile (/Users/sindome/Servers/dome-client.js/node_modules/ejs-locals/node_modules/ejs/lib/ejs.js:273:12)

at View.module.exports [as engine] (/Users/sindome/Servers/dome-client.js/node_modules/ejs-locals/index.js:86:7)

at View.render (/Users/sindome/Servers/dome-client.js/node_modules/express/lib/view.js:75:8)

at Function.app.render (/Users/sindome/Servers/dome-client.js/node_modules/express/lib/application.js:503:10)

at ServerResponse.res.render (/Users/sindome/Servers/dome-client.js/node_modules/express/lib/response.js:718:7)

at ServerResponse.cls_wrapRender [as render] (/Users/sindome/Servers/dome-client.js/node_modules/newrelic/lib/instrumentation/express.js:165:21)

at exports.connect (/Users/sindome/Servers/dome-client.js/routes/screens.js:9:9)

at callbacks (/Users/sindome/Servers/dome-client.js/node_modules/express/lib/router/index.js:162:11)

A bunch of weird error messages that I do not understand. Please tell me if anyone else is having this problem, or has had this problem, or if there's anyway that I can fix it.

I've notified Johnny to ask for the server-side part of the webclient to be restarted.

Meanwhile, other clients should be able to connect. https://www.sindome.org/help/clients/